Distinction Nails

sluit menu

Distinction nails is een hoogwaardig gel-systeem op basis van hars dat bij UVA-licht hard wordt. Onze producten zijn hypoallergeen, ruiken niet, geven geen damp en bevatten geen chemicaliƫn die schadelijk zijn voor u of u klanten en ze beschadigen de natuurlijke nagel niet!

connection

Connection is een speciaal, dubbel klevend product die andere producten op de natuurlijke nagel vasthoudt! Connection dringt de natuurlijke nagel niet binnen en is onschadelijk voor het nageloppervlak.

construction

Construction bootst de natuurlijke structuur van de nagel na en zorgt voor stevigheid en flexibiliteit. Het product loopt niet uit en kan geheel naar wens worden gevormd.

protection

Protection is een speciaal product die een hoogglanzed oppervlak heeft. Protection schermt de nagel af en voorkomt dat vocht, vuil en verkleuringen binnendringen. Als U een lichtroze tint wenst dan hebben wij Protection Pink voor U in ons assortiment.

re-construction

Re-Construction is een soak off gel dat als versterking op tips of de natuurlijke nagel wordt gebruikt. Dit product is flexibel, duurzaam en gemakkelijk te verwijderen.

coloration

Kleur de dag met Coloration. Te gebruiken als permanente lak op alle typen nagels, zowel natuurlijke als kunstnagels. Ook ideaal voor teennagels. Alle kleuren kunnen gemengd worden.BESCHIKBARE KLEUREN: 55